VNG rondleiding en interactieve lezing

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2023
Datum en tijd
27 okt. 2023 12:45 - 17:00
Locatie
Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag

Ben je geïnteresseerd in gemeentelijk bestuur en wil je een kijkje achter de schermen nemen bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)? Meld je aan voor een dag vol inzichten, leren en netwerken!

Rondleiding door het VNG-gebouw: Laat je leiden door het VNG-gebouw en krijg een exclusief inzicht in de werking van deze belangrijke organisatie die Nederlandse gemeenten ondersteunt. Ontdek de projecten en initiatieven die de VNG momenteel ontplooit en leer hoe ze het verschil maken in de gemeenschap.

Interactieve Lezing door Lars Tummers: Dr. Lars Tummers, een vooraanstaand expert op het gebied van publiek management, zal een boeiende en interactieve lezing geven die specifiek gericht is op de uitdagingen en kansen voor de volgende generatie gemeentelijke leiders. Dit is je kans om vragen te stellen, deel te nemen aan discussies en waardevolle inzichten op te doen.

Netwerkborrel: Na de lezing nodigen we je uit om te ontspannen en te netwerken tijdens onze informele borrel. Ontmoet medestudenten, sprekers en VNG-medewerkers en breid je professionele netwerk uit.

 

Let op! Er is maar plek voor 20 personen, er is ook een wachtlijst als er deelnemers zich afmelden.

Heb jij je aangemeld maar gaat het toch niet lukken? Meld je dan 24 uur vantevoren af!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien